Saturday, August 28, 2010

Vampire sucks mmg sungguh sucks

Tadi.
Aku dan rerakanku membazirkan masa Di Taiping. Last minitnye planning. So start dgn pegi kul 10 pgi. JUANI NAJMI b. NAWAWI tuh mmg speret haram lah. Tak sabar2. Sampai2 elok jek bas tu bertolak. Nak kejar segan. So, let go je lah. Lagi sejam ade kan.

So while waiting, gi lah cc jap. Kejap jek. Dlm 30 minit membazir masa, rush blk gi stesyen kk yg buruk dan uzur tu. Sampai2 ade bas dah tercgat menunggu kitorang, tpi kitorang lak yg x ckup. Mane ntah si Muiz ni gi. Try nak hold drebar bas tuh, x pepasal kene marah lak. Sabar2. Puasanye pasal.

Pendekkan citer, setelah beberapa jam di dalam bas yg uzur lgi buruk tuh, Sampai gak kitorang kat Taiping. Sebuah bandar bergelar pekan. Dah sampai, tak tau nak tgk citer ape. Masalah la pulak. Airbender mlm karang. Sng citer, sume cter best tu mlm lah. X de yg time kitorang nak. So nak x nak, welcome to the worlds of parody.

Halamak. Cter tuh bosan gler lah kot. Ak pun x phm cmner org dlm wayang tuh bleh gelak kaw2.
I want to feel that feeling, tpi x dpt. Men hp lgik best. Selama sejam setengah ak bermain hp. Tgk la gak, tpi x gelak lah. stone jek.!




Becca dan Edward Sullen.

Bye2 to my twenty bucks. Im gonna miss u dear.





p/s : mcm mane nak men pool neyh

1 comment:

Kauthar Daud said...

tu la..sape nye idea tgk cite vampire suck..tgk preview die pon dh tau xsyok..haha
airbender tgk kartun lg best la..
dr membazirkn 20 inggit tu,, better blnje org bkk posa..hahaha