Wednesday, May 25, 2011

Random adder. Screw em


Kali ni nak cakap pasal orang yang suka menambah kawan(ayat melayu habis) kat facebook.
Aku sebenarnya tak kisah kalau korang nak menambah aku(sekali lagi ayat skema) sebagai kawan korang,
but please janganlah setakat menambah kawan, then lepas aku membenarkan sebagai kawan ( tulen melayu)
dah macam tuh jek.
Buat semak fren list aku banyak2 kawan tapi takde function
Ok, im not being stereotype.

Nanti apa lak org cakap kan.
Kawan beribu-ribu, tapi bila aku post kat status, sorg pun tak comment. Nampak sgt aku forever alone~
Ahahaha


Sedih oh hidup begini. Malu pun malu jugak. Aku bukannya mengharapkan korang
comment, tulis kat wall aku tiap2 ari. Aku pong bukan famous, bukan artis yang terkenal.
Just manusia biasa kan. But at least lah kan, dah add tu, pandai2 lah berkenalan. Nak harapkan aku start dulu, saya nih pemalu orangnye. Bersopan santun gitu~



85 friend request. Sorilah siapa yang tersenarai tuh. Tapi kalau aku kenal korang, of coz lah aku approve.
Okayh yang saiful adli tu junior aku. 108 mutual friend. Tak kuasa nak approve gak.Gua tak pernah kenal pun dengan dia.

3 comments:

Naim Putera said...

Biasalah kan. Kadang2 aku tertanya tanya jugak, pehal add strangers?
Entah la.

Aisyah Arlis said...

ok.aku sokong ape ko ckp.bkn xnk app.yg sdia ade..xpnah tgur pon ade..

areen jerry said...

ramaiii gile friend request kau . tapi betul betul , hoho ;D